Η Όλγα Αθανασιάδου γεννήθηκε το 1969 στη Θεσσαλονίκη. Σπούδασε σε Ιδιωτικές Σχολές Οικονομικά και Πληροφορική με Εφαρμοσμένη Λογιστική, ενώ παρακολούθησε επίσης σεμινάρια Διοίκησης Επιχειρήσεων. Ακολούθως εργάστηκε για πολλά χρόνια ως ιδιωτική υπάλληλος γραφείου σε επιχειρήσεις στη βιομηχανική περιοχή του Καλοχωρίου και της Σίνδου Θεσσαλονίκης.

Διετέλεσε Πρόεδρος στο Δημοτικό Κέντρο Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης Κορδελιού – Ευόσμου, στα Κ.Α.Π.Η., σε Βρεφονηπιακούς σταθμούς, σε ΚΔΑΠ, στη Δημοτική Επιχείρηση Δήμου Κορδελιού – Ευόσμου, ενώ αυτή τη χρονική περίοδο είναι Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Πρασίνου του Δήμου Κορδελιού – Ευόσμου. Υπήρξε επίσης Αντιπρόεδρος στον Σύλλογο του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ευόσμου και μέλος της Ένωσης Γονέων και Κηδεμόνων του Δήμου Ευόσμου με διαρκή παρουσία στη Διοίκηση, καθώς ήταν εκπρόσωπος στην Ομοσπονδία Γονέων και Κηδεμόνων του Νομού Θεσσαλονίκης. Με δική της πρωτοβουλία ιδρύθηκε η Λέσχη Ανάγνωσης στον Δήμο Κορδελιού – Ευόσμου. Επίσης για χρόνια πρεσέφερε τις υπηρεσίες της στο συσσίτιο της Ενορίας του Αγίου Αθανασίου Ευόσμου.

Μέσα απ’ αυτήν της τη διαδρομή στα δρώμενα της τοπικής κοινωνίας ωθήθηκε στη συγγραφή. Υπήρξε για αρκετά χρόνια μέλος της Αμφικτυονίας Ελληνισμού, ενώ είναι και μέλος της Ένωσης Λογοτεχνών Βορείου Ελλάδος. Διετέλεσε μέλος της Διεθνούς Εταιρίας Ελλήνων Λογοτεχνών και Καλλιτεχνών και του λογοτεχνικού περιοδικού «Πνευματική Ζωή». Έχει αποσπάσει σημαντικά λογοτεχνικά βραβεία και έχει τιμηθεί για την πολιτιστική της προσφορά, ενώ έργα της έχουν δημοσιευτεί σε λογοτεχνικά περιοδικά. Το ποίημά της «Γαλήνη και Πληρότητα» έχει δημοσιευθεί στο Ανθολόγιο της Διεθνούς Εταιρίας Ελλήνων Λογοτεχνών και Καλλιτεχνών, το οποίο τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού και του Δήμου Αθηναίων.

Έχουν εκδοθεί ήδη δύο βιβλία της: Το δοκίμιο «Η άγνωστη μάνα στα χρόνια της παγκοσμιοποίησης» και το μυθιστόρημα «Τσάντα Πράντα». Είναι παντρεμένη και μητέρα δύο παιδιών.

Το 2023 κυκλοφόρησε από τις Εκδόσεις Αποστακτήριο το μυθιστόρημα με τίτλο: “Θεοφανώ, μάγισσα ή αγία;” .