Η χρήση της Ιστοσελίδας και οι αγορές σας σε αυτή, διέπονται από τους παρακάτω όρους χρήσης («Όροι Χρήσης») και όρους πώλησης (“Όροι Πώλησης”) και συλλογικά οι «Όροι».

Πριν κάνετε χρήση της Ιστοσελίδας ως χρήστης/επισκέπτης/εγγεγραμμένος Πελάτης (εφεξής «Χρήστης»), διαβάστε προσεκτικά και βεβαιωθείτε ότι έχετε κατανοήσει και συμφωνείτε με τους εν λόγω όρους και προϋποθέσεις. Εάν δεν συμφωνείτε με όλους τους Όρους, τότε δεν επιτρέπεται η πρόσβαση σας στην Ιστοσελίδα καθώς και η χρήση  αυτής ή η αγορά προϊόντων μέσω αυτής. Με την πρόσβαση σας στην Ιστοσελίδα ή τη χρήση της, δηλώνετε ότι αποδέχεστε τη δέσμευση σας, όπως προκύπτει από τους Όρους.

Προσωπικά δεδομένα

Τα προσωπικά δεδομένα που δηλώνετε στο apostaktirio-books.gr χρησιμοποιούνται αποκλειστικά από αυτή και τις συνεργαζόμενες με αυτή επιχειρήσεις, με σκοπό την προώθηση και εκτέλεση της συναλλακτικής σχέσης, επίσης δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν από οποιονδήποτε τρίτο, χωρίς να τηρηθούν οι διατάξεις του Ν. 2472/97 σχετικά με την προστασία από επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, όπως αυτός ισχύει κάθε φορά.

Η apostaktirio-books.gr ενεργεί σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία. Τα προσωπικά σας στοιχεία τηρούνται με ασφάλεια για όσο χρονικό διάστημα είστε εγγεγραμμένος ως μέλος του apostaktirio-books.gr και διαγράφονται εφόσον ζητηθεί από εσάς.

Υποχρεώσεις του πελάτη

Ο πελάτης υποχρεούται να εγγραφεί ως μέλος στο ηλεκτρονικό κατάστημα apostaktirio-books.gr συμπληρώνοντας με ακρίβεια τα στοιχεία που απαιτούνται από τη σχετική φόρμα, προκειμένου να μπορέσει να πραγματοποιήσει τις αγορές που επιθυμεί.

Ο πελάτης υποχρεούται όπως υποδείξει μία διεύθυνση (κατοικίας ή εργασίας) για την παράδοση της παραγγελίας, η οποία θα πραγματοποιηθεί σε εργάσιμες ημέρες και ώρες. Σε περίπτωση που η διεύθυνση αποστολής της παραγγελίας δηλωθεί λάθος η ευθύνη βαραίνει αποκλειστικά τον πελάτη.

Ο πελάτης απαγορεύεται να μεταπωλεί τα προϊόντα που αγοράζει και κάθε πώληση προϊόντος προορίζεται για την αποκλειστική χρήση του πελάτη ή για την αποκλειστική χρήση του προσώπου στο όνομα του οποίου γίνεται η παράδοση. Στην τελευταία περίπτωση ο πελάτης εγγυάται για την αποδοχή των όρων της παρούσης από τον τελικό χρήστη του προϊόντος.

Τρόποι πληρωμής

Για τις αγορές σας από το apostaktirio-books.gr έχετε τη δυνατότητα καταβολής του οφειλομένου τιμήματος με τους ακόλουθους τρόπους:

Με αντικαταβολή κατά την παράδοση
Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό
Μέσω της πιστωτικής, χρεωστικής ή προπληρωμένης σας κάρτας μέσω της υπηρεσίας Eurobank Payment Link

Διαθεσιμότητα προϊόντων

Η εταιρεία μας φροντίζει τα προϊόντα που περιλαμβάνονται στο apostaktirio-books.gr να είναι διαθέσιμα.

Στη περίπτωση που κάποια από τα προϊόντα που παραγγείλατε δεν είναι διαθέσιμα, η εταιρεία μας θα επικοινωνήσει μαζί σας, εντός ευλόγου χρονικού διαστήματος από την τοποθέτηση της παραγγελίας, ώστε να σας ενημερώσει για τον πιθανό χρόνο παράδοσής τους. Στην περίπτωση αυτή, έχετε τη δυνατότητα, εφόσον κρίνετε ότι το χρονικό αυτό διάστημα δεν σας ικανοποιεί, να ζητήσετε την ανάκληση παραγγελίας του εν λόγω προϊόντος. Η τυχόν λοιπή παραγγελία σας μπορεί να εκτελείται κανονικά.

Χρόνος παράδοσης εμπορευμάτων

Η παράδοση των εμπορευμάτων γίνεται εντός 2-3 εργάσιμων ημερών για την ηπειρωτική Ελλάδα και εντός 3-5 εργάσιμων ημερών για την νησιωτική Ελλάδα από την από μέρους μας λήψη της παραγγελίας σας, με εξαίρεση τις περιπτώσεις μη διαθεσιμότητας των προϊόντων και τις περιπτώσεις δυσπρόσιτων περιοχών. Παραδόσεις θα πραγματοποιούνται κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες των εμπορικών καταστημάτων.

Αν για λόγους ανωτέρας βίας (π.χ. κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες, σεισμοί) αδυνατούμε να παραδώσουμε τα προϊόντα εντός του προκαθορισμένου χρόνου, θα επικοινωνήσουμε το ταχύτερο δυνατό μαζί σας, προκειμένου να μας δηλώσετε αν επιθυμείτε, υπ’ αυτές τις συνθήκες, την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.

Περιορισμός ευθυνών

Η εταιρεία μας και το apostaktirio-books.gr δεν ευθύνονται έναντι των πελατών / χρηστών για ζημιές που τυχόν προκύψουν από την μη εκτέλεση της παραγγελίας τους. Επίσης επιφυλάσσεται ως προς το χρόνο παράδοσης των εμπορευμάτων στις περιπτώσεις ανωτέρας βίας. Τέλος, η εταιρεία μας δεν παρέχει καμία εγγύηση για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων, αλλά εγγυάται την έγκαιρη ενημέρωση των τελικών καταναλωτών περί της μη διαθεσιμότητας τους.

Πολιτική τιμών

Οι τιμές που αναγράφονται σε κάθε προϊόν αφορούν τιμές, με τον Φ.Π.Α. και χωρίς να υπολογίζονται τα έξοδα αποστολής. Τα έξοδα αποστολής υπολογίζονται και προστίθενται στην τελική επιβεβαίωση της παραγγελίας.

Το apostaktirio-books.gr διατηρεί το δικαίωμα μεταβολής των τιμών χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση του πελάτη. O πελάτης καταβάλλει πάντοτε το τίμημα το οποίο ανεγράφετο στους τιμοκαταλόγους γι’ αυτό το προϊόν κατά το χρόνο της παραγγελίας.

Όροι της σύμβασης

Το apostaktirio-books.gr διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί, προσθέτει, μεταβάλλει το περιεχόμενο ή τις υπηρεσίες του διαδικτυακού του τόπου καθώς και να τροποποιεί ή να ανανεώνει τoυς όρους και τις προϋποθέσεις συναλλαγών, αναλαμβάνει δε την υποχρέωση να ενημερώνει τους καταναλωτές για οποιαδήποτε αλλαγή.