Έχετε έτοιμο κάποιο έργο στο συρτάρι σας; Αφήστε το να δει το φως του ήλιου και μην το κρύβετε άλλο! Οι Εκδόσεις Αποστακτήριο είναι έτοιμες να το παραλάβουν και να “αποστάξουν” από αυτό ένα όμορφο και ποιοτικό αποτέλεσμα.

Συνιστά μια πραγματικότητα ότι κάποια έργα δεν είναι κατάλληλα για έκδοση και ίσως να χρειάζονται περισσότερη δουλειά. Σε αυτήν την περίπτωση θα σας επισημάνουμε αμέσως τα όποια αδύναμα σημεία και θα σας υποδείξουμε τυχόν βελτιώσεις που μπορούν να γίνουν ώστε τα βιβλία σας να έχουν και μια δεύτερη ευκαιρία.

Διαθέτοντας επαρκή εμπειρία στα εκδοτικά δρώμενα της χώρας, δε θα σας υποσχεθούμε πράγματα που δε γίνονται και θα είμαστε από την αρχή απόλυτα ειλικρινείς μαζί σας. Σας υποσχόμαστε όμως μια άριστη συνεργασία, κατά την οποία δε θα νιώσετε ποτέ αδικημένοι ή παραμελημένοι. Μιλώντας μαζί μας θα διαπιστώσετε άμεσα πως οι προτάσεις μας είναι απόλυτα δίκαιες και συμφέρουσες για εσάς.

Σε περίπτωση συμφωνίας μαζί σας, οι Εκδόσεις Αποστακτήριο θα κάνουν το καλύτερο δυνατόν για την παραγωγή και διακίνηση του βιβλίου σας σε βιβλιοπωλεία και ηλεκτρονικά καταστήματα. Ιδιαίτερη βαρύτητα θα δίδεται επίσης στη γενικότερη προώθηση του βιβλίου σας, με διαρκή δελτία τύπου, με διευθέτηση συνεντεύξεων και σχολιασμών σε έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα.

Διαβάστε το μενού «ΥΠΟΒΟΛΗ ΕΡΓΩΝ» και στείλτε μας τα έργα σας!